Hej!

Jag vill dela med mig av mina erfarenheter av min diet.

Inte ens i min ungdom hade jag direkt normalvikt, trots att jag tränade en hel del (skidåkning, cykling, judo…). Sen kom barnen… (nu 21, 17 och 10 år gamla) Det fanns inte tid längre för någon träning och kilona började samlas på hög.

Jag provade så klart en massa ”garanterade” dieter, i form av tabletter, teer, viktminsknings-massage och omslag som inte direkt var billiga och definitivt inte effektiva. Ett annat experiment var med en box-diet, som hjälpte ett tag, men effekten var bara tillfällig och tillredningen tog en hel del tid.

Michaela keto-diet

Inspirerad av en kompis

Sommaren 2017 vägde jag 80 kg. Fruktansvärt! Men jag hade ju vant mig vid det.

Ungefär två månader efter sommaren pratade jag med en gammal kompis (som hade kämpat med övervikt hela sitt liv) och vi pratade lite om viktminskning. Hon skröt om att hon gått ner 10 kg på bara en månad och hon var inte färdig med det än. Jag frågade hur hon burit sig åt, och det var då jag hörde talas om KetoFit för första gången.

Jag beställde direkt min första laddning, läste noggrant tipsen och instruktionerna på hemsidan och kastade mig ut.

Första veckan följde jag instruktionerna till punkt och pricka – och gick ner flera kilo. Bra jobbat, fortsätt så! Jag tvivlade inte längre på att metoden fungerade. Jag fortsatte fas 1 i två veckor och kilona rasade. Jag startade fas 2 och ännu mer kilon försvann. Efter två månader hade jag gått ner det jag ville och kände mig toppen.

Jag är 40 nu och hade inte sån här figur ens i skolan

Jag var övertygad om att det här var rätt väg att gå för mig, så jag började fas 3. (Det var lite kul att en del vänner frågade om jag hade cancer, leukemi eller någon annan allvarlig sjukdom, eftersom jag gått ner så mycket i vikt.)

Så jag lagade maten från recepten på er hemsida och ibland kompletterade jag med någon av era produkter, och utan att det egentligen var meningen så gick jag ner ytterliga några kilo. Nu, när jag är 40, har jag till och med en slankare kropp än jag hade när jag gick på gymnasiet.

Idag har det gått ett år, och jag håller fortfarande vikten på 62 kg. Och det är tack vara programmet med en viktminskningsfas och en stabiliseringsfas.

Jag önskar er alla lycka till.

Michaela